Assistent beheerder voor Dorpshuis Ezinge

 

Activiteiten                      bar en horeca, gastheer- en gastvrouwschap, huishoudelijk werk, klein onderhoud, organisatie, opstellen zalen, administratie, coordinatie vrijwilligers

Periode                           voor onbepaalde tijd

Aanvangsdatum             in overleg

Uren per week                in overleg

Reiskostenvergoeding   Voor vrijwilligers van buiten Ezinge

Verzekering                    Normale vrijwilligersverzekering

Locatie                           Dorpshuis Ezinge

 

Taken en werkzaamheden

Dorpshuis Ezinge organiseert diverse activiteiten. Zo worden er onder andere creatieve middagen en een ouderensoos georganiseerd. Verder wordt het dorpshuis gebruikt voor vergaderingen, informatieavonden, repetities en feesten. Het bestuur van het dorpshuis zoekt een assistent beheerder.

De werkzaamheden zijn: de voorraad checken en aanvullen, boekingen aannemen, met huurders van de ruimte de wensen doornemen, de zaal in orde brengen voor een activiteit, als het nodig is kleine klusjes uitvoeren in het dorpshuis, eventueel aanwezig zijn tijdens een activiteit en de zaal opruimen. Je werkt samen met andere vrijwilligers.

Je bent tevens vrijwilligerscoordinator: jij zorgt er voor dat er voor activiteiten voldoende vrijwilligers aanwezig zijn. Je bent de verbinding tussen de vrijwilligers onderling en je voorziet hen van informatie.

 

Vaardigheden en kwaliteiten

Gevraagd wordt een enthousiaste assistent-beheerder die beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Daarnaast kun je eenvoudige klusjes uitvoeren, heb je een dienstverlenende instelling en steek je graag de handen uit de mouwen. Verder kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken.  Je hebt het certificaat Instructie Verantwoord Alcohol schenken nodig (dit kun je vrij eenvoudig via ons behalen).

 

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je maakt deel uit van een enthousiast team dat activiteiten in Dorpshuis Ezinge mogelijk maakt. Verder kom je in contact met de gebruikers en bezoekers van het dorpshuis en je maakt veel evenementen mee.

 

Verder bieden we waar nodig de mogelijkheid tot het halen van het Sociale Hygiene Diploma (Horecadiploma), BHV diploma en diploma EHBO/Reanimatie.

Interesse? Klik hier!