Activiteiten in het HUIS van het DORP


'Vaste' activiteiten

In het HUIS van het DORP Ezinge worden verschillende activiteiten georganiseerd. Er zijn een aantal vaste activiteiten die met enige regelmaat terugkomen.

 

Mogelijkheden voor activiteiten

Daarnaast is er natuurlijk heel veel mogelijk in het dorpshuis. Wil je iets organiseren en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wanneer en hoe jouw ideeën gerealiseerd kunnen worden. We denken graag met je mee.

Een paar ideeën: een dansfeest, een vergadering, een familiedag/feest, een verjaardagsfeest, een jubileum, een uitvaart, een spelletjesmiddag/avond, enz.


Inloopspreekuur IMG

 

Iedere vrijdagmorgen van 9:00 tot 13:00 uur is er een inloopspreekuur van het IMG (Instituut Mijnbouwschade Groningen). Hier kun je terecht met al je vragen met betrekking tot aardbevingsschade.

 

Je hoeft geen afspraak te maken, je kunt gewoon binnenlopen.Filmhuis Ezinge

Elke laatste vrijdag van de maand wordt er een kwaliteitsfilm vertoond in het Dorpshuis.

 

Entree is € 7,50 incl. koffie/thee. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.

  • Zaal open om 19.00 uur.
    Start film om 19.30 uur.
  • Weten welke film er komt? Die informatie krijg je van ons via de maandelijkse nieuwsbrief.

Meld je hier aan voor de Nieuwsbrief !

 

 

 

We zien je graag bij de volgende film!

 

 Pubquiz

Met enige regelmaat wordt er door de werkgroep Pubquiz Aizen 2.0 een gezellige en uitdagende Pubquiz georganiseerd in het dorpshuis.

 

Via de openbare Facebookpagina kun je een team aanmelden voor deelname. Ook vind je daar de eerstvolgende datum waarop er weer een nieuwe quiz wordt georganiseerd!

Klik hier door naar de Facebookpagina Ouderenactiviteiten

Met regelmaat wordt er een ouderenmiddag: soos en een kaart- en sjoelmiddag georganiseerd. Wilt u hier meer over weten? Neem contact op met: Henk HuizingIn ons Huis van het Dorp is een inzamelpunt van Kledingbank Maxima. Iedere woensdagmorgen tussen 9:30 en 13:00 uur kun je je bruikbare kleding en schoenen (in stevige tassen) inleveren.

Voor meer info zie www.kledingbankmaxima.nl