Organisator nieuwe activiteiten

 

Activiteiten                     activiteitenbegeleiding, educatief werk, informatie- en advieswerk

Periode                          voor onbepaalde tijd

Aanvangsdatum            in overleg

Uren per week              2-4 uur/eigen inzicht

Reiskostenvergoeding   Voor vrijwilligers van buiten Ezinge

Verzekering                   Normale vrijwilligersverzekering

Locatie                           Dorpshuis Ezinge

 

Taken en werkzaamheden

Dorpshuis Ezinge is altijd in beweging en zoekt een organisator om nieuwe educatieve activiteiten voor inwoners te organiseren. Je kunt daarbij denken aan een cursus fotografie, computerles, tekenen of schilderen of wat dan ook.

 

Wij bieden de ruimte aan mensen die de ideeen en de energie hebben om nieuwe activiteiten te ontwikkelen die passen binnen onze visie als huiskamer en sociale ontmoetingsplaats.

 

Je werkt samen met het online team voor optimale zichtbaarheid en met het bestuur en de gastheren en gastvrouwen om je activiteit ook praktisch in te vullen.

 

Vaardigheden en kwaliteiten

Organisatorisch vermogen en kijk hebben op wat mensen interessant en leuk vinden. Goed samen kunnen werken. Een bron van goede en uitvoerbare ideeen.

 

Wat is hier interessant aan?

Je vormt een nieuwe activiteit van het begin tot aan het einde. Je komt met het idee, je ontwikkelt de plannen, je verzorgt en begeleidt de planning en je begeleidt de uitvoering. Je werkt samen in een team om goede en populaire activiteiten te ontwikkelen.

 

Verder bieden we waar nodig de mogelijkheid tot het halen van het Sociale Hygiene Diploma (Horecadiploma), BHV diploma en diploma EHBO/Reanimatie.

 

Interesse? Klik hier!