· 

Het wordt prachtig!!

We zijn er bijna, maar nog niet helemaal

Er wordt nog steeds heel hard geklust in het vernieuwde dorpshuis. Er wordt geschilderd, behang geplakt, geschuurd, afgewerkt...

Maar we komen steeds dichterbij het eindresultaat en we zijn nu al heel trots! Het is een feestje om te zien hoe het steeds mooier wordt. Met mooie kleuren passend bij het landschap van ons dorp en met respect voor de historie van zowel het pand als het dorp.

 

Stoer en met oog voor landschap en historie

De gekozen kleuren op de muren en materialen zijn gebaseerd op het landschap in onze mooie omgeving. We hebben getracht de historie van het pand zichtbaar te maken en ook de historie van Ezinge mee te nemen door middel van prachtig fotobehang achter de nieuwe bar, in de koffiehoek van de huiskamer. Maar ook als je straks naar de wc gaat in het dorpshuis, waan je je in het oude Ezinge. 

 

Wil je ons helpen om de laatste puntjes op de 'i' te zetten? Iedere zaterdagochtend van 9:00 tot 14:00 uur zijn we samen bezig met klussen. Je bent van harte welkom om een handje te helpen.